ART OFF is een Allround Opleidingsinstituut, Groothandel en Nagelstudio, Kapsalon, Pedicure. U Kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met Acryl- , Gel-, Acrylgelnagels, Gellix, Manicure, Pedicure, Schoonheid en Haren. Kijk ook op https://nl-nl.facebook.com/artoffroosendaal

Opleidingen:

Het ART OFF Team zijn allemaal  ervaren in Nagelstyling en staan bekend als Professionele Vakmensen. Ons team is getraind door onder anderen Europees kampioen Christian Cesar, door de Nail design Wereldkampioen Trang Nguyen en bij Danny Hale volgden ze de Master docenten training van Harmony. Sinds 2005 zijn we door IMS en ENA erkend als de Dutch Nail Academy en zijn we een KOC erkende stageplaats. Graag leren  wij  U het boeiende vak Nagelstyling, Spa Manicure, Spa Pedicure, Hair Extensions en Hot Stone massage. Het opleidingsprogramma is gebaseerd op ruim 25 jaar ervaring. Jaarlijks worden er in Nederland en BelgiŽ meer dan 10.000 cursisten opgeleid en 30.000 over de gehele wereld. Dus heeft u altijd al een van deze opleidingen willen volgen? Dan bent u bij ART OFF Roosendaal aan het juiste adres, u kunt altijd bellen 0165-554427 of 0624700856 of langskomen om een afspraak te maken voor een gratis intro-gesprek.

Producten:

We hebben alles op voorraad, zo'n 10.000 verschillende producten zijn te vinden in onze 440 m2 grote winkel aan de Hulsdonksestraat 103a 4708AA te Roosendaal. Al deze producten zijn ook direct leverbaar via onze webshops.Producten voor Nagels, Haren, Schoonheid, pedicure, hars (wax), Nail-Art en Nail Design. We leveren Topmerken zoals  Cesars Secrets, IBD, Harmony, Ezflow, China Glaze, BCL Spa, Lisap, Euro So Cap. Naast al deze Merken hebben wij ons eigen merk opgezet: ITs. Deze producten zijn jarenlang getest  en Topkwaliteit gegarandeerd. Dus Top producten voor een Top prijs.

Salon:

Onze Nagelstudio staat bekend om de hoge kwaliteit die we leveren en om de erg mooie draagbare nagels. Van French Manicure tot Stilettoís met designs, we zijn van alle markten thuis. Bent u nieuwsgierig? Kijk dan eens op de facebook pagina van ART OFF Roosendaal of onder de knop salon voor voorbeelden.


Terug